Bu makale Canon kategorisi altında bulunan bir konuyu ele alıyor.
Gördüğünüz versiyon sayfanın tamamlanmış hali değil veya gereğinden kısa. Eğer bu şablon uzun süredir sayfadaysa veya sayfanın genişletilmesini istiyorsanız tartışma sayfasına not bırakınız.

"Victory and Death", Star Wars: Klon Savaşları dizisinin yedinci ve son sezonunun on ikinci bölümüdür.

Resmi açıklama

66. Emir'in ortaya çıkmasından sonra Ahsoka ve Rex hayatta kalmak için birlikte çalışmalı.[2]

Hikaye özeti

Tuzağa düşürülmüş

Ahsoka Tano ve Rex, klon askerler kapıyı keserken bir Venator-sınıfı Yıldız Destroyerinin medikal odasında kapana kısılmıştır. Rex dışarıya nasıl çıkacaklarını sorar ve Ahsoka bir fikri olduğunu söyler. Rex tabancalarını çıkararak "Nedir?" diye sorar ve Ahsoka diğer klonları öldürmemek için silahını sersemletme moduna geçirmesini söyleyince Rex bunu onlara söyle diye çıkışır. Hazır beklemektedirler ve Ahsoka kapı açılana kadar beklemeyi söyler. Kesme işlemi bittiği anda Ahsoka, Güç ile kapıyı iter ve üzerlerine gelen blaster atışlarını klonlara geri çevirir. Ahsoka, R7-A7'ye bir çıkış yolu bulmasını söyler ve droid birkaç patlama kapısını kapatarak klonların yolunu keser. Kaçış kapsülleri yok edildiği için Ahsoka bir mekik kullanmayı önerir. Rex, Ahsoka'ya Maul'un kaçtığını duyup duymadığı sorar ve Ahsoka onun kaçmadığını, serbest bıraktığını söyler. Rex kuşkuyla "Neden?" diye sorar ve Ahsoka "dikkat dağınıklığı" için olduğunu söyler. Ahsoka ve droidler koridorda koşarken Rex'e acele etmesini söyler ve Rex kendi kendine "Bu açıklamak için bir söz" diye mırıldanır.

Jenerik

Türe göre 
Oyuncular Ekip

Oyuncular

Görünümler

Türe göre
Karakterler Yaratıklar Droid modelleri Olaylar Konumlar
Organizasyonlar ve unvanlar Duygulu türler Taşıtlar ve gemiler Silahlar ve teknoloji Muhtelif

Karakterler

Yaratıklar

Droid modelleri

Olaylar

Konumlar

Organizasyonlar ve ünvanlar

Duygulu türler

Taşıtlar ve gemiler

Silahlar ve teknoloji

Muhtelif

Kaynakça

Notlar ve referanslar

  1. Bell, Matt (January 29, 2020). What are we getting from The Clone Wars Season 7?. Fantha Tracks. Nisan 11, 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi.
  2. 2,0 2,1 StarWars.com StarWars.com"Victory and Death" Episode Guide (yedek bağlantı)
  3. Next on Disney+: May 2020. Walt Disney Direct-to-Consumer & International. The Walt Disney Company. Mayıs 8, 2020 tarihinde kaynağından arşivlendi. Erişim tarihi: Nisan 17, 2020.
  4. "Victory and Death" olayları Star Wars: Galaksi Atlası tarafından YSÖ 19 olarak belirlenen Büyük Jedi Tasfiyesi'nin başında gerçekleşmektedir.

TheCloneWars-logo.svg
Sinema filmi
Birinci Sezon
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 · 20 · 21 · 22
İkinci Sezon
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 · 20 · 21 · 22
Üçüncü Sezon
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 · 20 · 21 · 22
Dördüncü Sezon
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 · 20 · 21 · 22
Beşinci Sezon
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13 · 14 · 15 · 16 · 17 · 18 · 19 · 20
Altıncı Sezon
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12 · 13
Yedinci Sezon
1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9 · 10 · 11 · 12
Legacy
Darth Maul—Dathomir'in Oğlu: 1 · 2 · 3 · 4 · Ciltsiz Ticari
Crystal Crisis on Utapau: 1 · 2 · 3 · 4
Karanlık Mürit
Diğer materyaller
StarWars.com Bölüm Rehberleri · Clone Wars Download · Stories of Light and Dark
[edit]